dijous, 23 de març de 2017

TREBALLEM EL FORT I EL FLUIX A P3

Durant aquest mes, la capsa de les sorpreses musicals ens ha estat portant coses relacionades amb la intenstitat del so: el fort i el fluix.
El primer dia la capsa estava plena d'objectes i els haviem de classificar segons si el so que feien era fort o fluix:Aquest dia ens vem trobar amb un instrument nou: EL PANDERO.

Amb el joc d"EL CIGRÓ PETIT" el vam poder tocar tots. El joc consisteix a cantar la cançó i quan recitem els números del final (un, dos, tres i quatre!)  picar una combinació de diferents intenstitats.
En aquest cas era fluix-fluix-fluix i fort.
Tots els nens i nenes van tenir la oportunitat de tocar el pandero. Ens va agradar molt sentir-lo tocar tan fort!!
Si cliques la foto els veuràs!


Per acabar hem escoltat una audició de Carmina Burana de Carl Orff on se senten clarament les dos intensitats de fort i fluix. Bellugarem un mocadpr al so de la música, el farem una boleta quan soni fluix, i l'estendrem quan soni fort:

1 comentari:

 1. Hola Judith!!

  Sóc Rosa, mestra d'educació infantil però encara no tinc el plaer d'exercir com a tal.

  Estic meravellada amb totes les propostes i les experiències que comparteixes. Des de fa un parell de mesos treballe en estimulació i sensibilització musical des dels 2 anys amb pares fins xiquets de 6 anys i el teu blog m'ha ajudat moltíssim!!

  Fas un treball magnífic i el resultat s'aprecia en els rostres dels xiquets i les xiquetes! Estem en contacte per què com bé dius, compartir és aprendre :)

  Salutacions,

  Rosa

  ResponElimina

Sigues atrevit i deixa'm un comentari!
No saps la il·lusió que em fa saber la vostra opinió!
I si t'agrada el que veus perquè no et subscrius al blog i al Google+ per no perdre les últimes novetats?